menu waaier Speciaalwerk Wandafwerking Beglazing schilderwerken Wie zijn wij home Advies Contact Leverings voorwaarden fotomap

Naast de ‘standaard’ werkzaamheden (die bij ons overigens nooit standaard in uitvoering zijn), bieden wij ook verschillende speciale werkzaamheden aan. Bijvoorbeeld het vervaardigen van glas-in-lood of speciale technieken voor wandafwerking zoals flappen en sponsen waarmee een muur een bijzondere aanblik krijgt.

Of wilt u uw keuken eens een andere look geven zonder direct duizenden euro’s uit te geven aan een nieuwe? Wij komen graag eens kijken wat de mogelijkheden zijn uw keuken geheel te schilderen.

Daarnaast verzorgen wij muurschilderingen: deze op verzoek en naar klantwens uit te voeren. Bijvoorbeeld Donald Duck op de kinderkamer of een kasteelmuur op de stenen schutting. Compleet met ‘echte’ scheuren!

Als laatste bieden wij de mogelijkheid bij een project als regisseur op te treden en het project compleet aan te nemen. Wij zijn dan uw enige aanspreekpunt naar verschillende andere werklui die namens ons werken en dus ook door ons aangestuurd worden.

structuur