menu waaier Speciaalwerk Wandafwerking Beglazing schilderwerken Wie zijn wij home Advies Contact Leverings voorwaarden fotomap

Een schilder schildert; dat is logisch. Toch willen wij er nèt even die extra ‘touch’ aan geven. Dat doen we door alle zorg uit handen te nemen: als het werk klaar is, herinnert enkel nog het prima eindresultaat aan onze aanwezigheid.

Bij ons begint een project met een oriënterend gesprek. Wat zijn de wensen, aan welke eisen moet voldaan worden en wat is onze visie daarop. Dit resulteert in een plan van aanpak waar de goede basis leidt tot schilderwerk dat er weer jaren tegen kan.

Tussen het oriënterend gesprek en de uitvoering, zit voor ons nog de stap advisering. We kijken wat de wensen zijn, hoe die het beste gerealiseerd kunnen worden en geven daarover advies. Dat gaat dan over materialen, maar ook over werkvolgorde en eventuele bijkomende werkzaamheden als repareren van beginnend houtrot dat de klant nog niet gezien had.

De werkzaamheden worden uitgevoerd met kwaliteitsproducten van bekende merken. Wij plakken netjes af, dekken eventueel spullen toe en ruimen na afloop weer netjes op en voeren het afval zelf af.

Nog een leuke bijkomstigheid: als uw woning ouder is dan 15 jaar, profiteert u van het speciale, lage BTW-tarief van 6%!