menu waaier Speciaalwerk Wandafwerking Beglazing schilderwerken Wie zijn wij home Advies Contact Leverings voorwaarden fotomap

Schildersbedrijf Peter Meijers is weliswaar een eenmanszaak, maar wel één met een flinke brok ervaring! Met een leerschool waar theorie en praktijk samen kwamen, leerde Peter het schildersvak. Na de schildersopleiding begon hij eerst bij zijn vader in het bedrijf, maar al snel kwam het gevoel op eigen benen te willen staan. Via verschillende vakdiploma’s werkt Peter nu al enkele jaren als zelfstandig ondernemer voor bedrijven, particulieren en instellingen. Hij werkt voor hen aan diverse projecten, soms gezamenlijk met andere bedrijven om samen het beste eindresultaat te bereiken.

In ons werk staan drie begrippen centraal: kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid. Dat lijkt voor de hand te liggen, maar voor ons zijn het de drie pijlers waarop onze relatie met opdrachtgevers gebaseerd is. Dit komt niet alleen tot uiting in het voortraject, maar ook in de uitvoering en afwerking: van begin tot eind is het project in de juiste handen.

Ten slotte stellen we kwaliteit boven kwantiteit:
bij ons is afspraak = afspraak omdat we doen wat we beloven.
U merkt dat bijvoorbeeld als we bij u bezig zijn: we komen op tijd en vertrekken als het af is.

foto huizen